Adverteren op
drukke locaties

Adverteren op drukke locaties

Martini Media bv verzorgt reclame-uitingen op de meest uiteenlopende plekken. Dit zijn altijd locaties waar veel bezoekers of passanten zijn. De advertenties en reclameboodschappen hebben daardoor een groot bereik.

Onze mogelijkheden van reclame op drukke locaties zijn:
De reclamemast langs de A28 bij Assen. Het is het grootste LED scherm van Noord Nederland (2 keer 100 vierkant meter) en is groot en zichtbaar vanuit zowel de rijrichting Zwolle-Groningen als Groningen-Zwolle. Zo staat het digitale reclameobject garant voor een zeer goede exposure van uw boodschap. En dit alles op een zeer duurzame manier, want het wordt gevoed door 300 zonnepanelen.

Airportreclame op en rond de luchthaven in Eelde. Vliegveld Groningen Airport Eelde trekt jaarlijks tussen de 350.000 en 600.000 bezoekers. Daarnaast bezoeken ruim 1.200 mensen per dag de website www.gae.nl. Op het gehele terrein van Groningen Airport Eelde vindt u goede mogelijkheden voor zakelijke vermeldingen of een promotieactie. Een greep uit andere reclamemogelijkheden op vliegveld Eelde: bewegende beeldcommercials op het interne tv-systeem (narrowcasting), radiocommercials via het interne systeem, samples promotion, bestickering van vliegtuigtrappen, bagagekarren en rondom de bagageband. Ook kunt u adverteren op zuilen, rolbanners, vlaggen, slagbomen, parkeertickets, billboards. Op de website van Groningen Airport Eelde (https://www.groningenairport.nl/) kunt u adverteren op de hotelpagina en de taxipagina middels een redactioneel stuk aangevuld met een mooie foto.

Het narrowcasting systeem bij Rotterdam Airport. Het narrowcastingsysteem bestaat uit acht schermen die voor de incheckbalies hangen. Advertenties op deze tv-schermen worden via het eigen interne tv circuit getoond naast de vluchtinformatie. Door deze unieke locatie hebben de reclameboodschappen een hoge attentiewaarde en een groot bereik onder de 1,9 miljoen passagiers die via Rotterdam vliegen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw advertentie op locatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseur Gert Boerema via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuur een e-mail aan info@martinimedia.nl