Een greep uit
Onze portfolio
HanzeMag | Hanze Hogeschool Groningen

HanzeMag is het magazine van Hanzehogeschool Groningen, een school, met ruim 30.000 studenten en meer dan 3.500 personeelsleden. Het magazine wordt via displays gratis verspreid onder studenten en personeelsleden. Ook oud-medewerkers ontvangen het magazine. Daarnaast ligt HanzeMagin bibliotheken, op verschillende locaties van de RUG en in de AH-winkel op de campus. De digitale versie is te lezen op www.hanzemag.nl/category/magazines/.

HanzeMag bevat achtergrondinformatie over studeren, het studentenleven en de arbeidsmarkt. De lezersgroep is bij uitstek interessant voor bedrijven en overheden die jong talent zoeken. Daarnaast is het zeer interessant voor uitzendbureaus, banken, verzekeringsmaatschappijen, horeca, culturele instellingen, reis- en sportorganisaties, etc.

HanzeMag bevat nieuws, achtergrondinformatie, opiniërende artikelen en berichten waarbij vrije nieuwsgaring, actualiteit en journalistieke onafhankelijkheid belangrijke uitgangspunten zijn. HanzeMagbeoogt zowel personeel als studenten van de Hanzehogeschoolop de hoogte te houden van belangrijke gebeurtenissen, besluiten en ontwikkelingen binnen de hogeschool. Daarnaast informeert het magazine hen over maatschappelijke, culturele en politieke ontwikkelingen die voor de Hanzehogeschool in Groningen van belang zijn.Wilt u ook het voetbalpubliek in de provincie Groningen bereiken meteen advertentie of een advertorial? Neem dan contact met ons op via info@martinimedia.nl.