Een greep uit
Onze portfolio
Magazine Schenken en Nalaten aan Goede Doelen

Het glossy magazine Schenken en Nalaten aan Goede Doelen is een informatief magazine over goede doelen in Nederland. Het verschijnt tweemaal per jaar en wordt in een oplage van 17.500 exemplaren als kosteloos leestafelexemplaar verspreid onder notariskantoren, crematoria, woonzorgcentra en ziekenhuizen in heel Nederland. Sinds 2017 is de website https://www.donerenaangoededoelen.nl/ gekoppeld aan het magazine. Op deze website kunt u op zoek gaan naar een goed doel dat het beste bij u past en rechtstreeks doneren aan het doel van uw keuze.

De deelnemende organisaties presenteren zichzelf middels een redactioneel stuk over hun organisatie en/of projecten. Hiermee beogen zij de lezer van het magazine heldere informatie te verstrekken over wat er werkelijk met de gelden vanuit schenkingen en legaten gebeurt. 

Het magazine bevat daarnaast informatie vanuit overkoepelende organisaties zoals het CBF, FIN, IF, Partos, Partin, Museumvereniging en Goede Doelen Nederland. Hiermee wordt meer duidelijkheid verschaft over de wereld van goede doelen, keurmerken en mogelijkheden.

De overige redactionele inhoud informeert de lezer over de diverse vormen van doneren, schenken en nalaten en de (fiscale) voor- en nadelen.

 

Om de laatste uitgave online te lezen, volgt u onderstaande link: Schenken & Nalaten aan Goede Doelen

 

Wilt u voor deelname middels een mooie advertentie in het magazine Schenken en Nalaten aan Goede Doelen meer informatie of een offerte ontvangen van Martini Media bv? Neem dan contact op met onze adviseurs Gert Boerema of Marco Boshoven via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuurt u een e-mail aan info@martinimedia.nl