Een greep uit
Onze portfolio
Reclamemast/LED scherm aan de A28 in Assen bij afslag Noord

Martini Media bv verkoopt in opdracht van GreenLedWalls de reclame-uitingen op het LED scherm/reclamemast langs de A28 in Assen. Het grootste LED scherm van Noord Nederland! Uw DOOH (Digital Out Of Home) reclame op formaat. Deze reclamemast bevat maar liefst 2 x 100m² aan schermoppervlakte, is groot en zichtbaar vanuit zowel de rijrichting Zwolle-Groningen als Groningen-Zwolle. Het LED scherm heeft een hoogte van 25 meter en de snelwegreclame wordt niet belemmerd door struiken of bomen. De lange tijd waarin het scherm zichtbaar is voor de passanten, zorgt ervoor dat uw advertentie met uw boodschap op een uitstekende manier wordt vertoond.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: dit duurzame digitale reclameobject heeft 0 op de verbruiksmeter. Het wordt namelijk gevoed door de 300 zonnepanelen die om het scherm heen liggen. Door toepassing van cortenstaal behoeft dit milieuvriendelijk scherm geen chemische behandeling tegen roest.


Met deze digitale snelwegreclame bereikt u 70.000 passanten per dag en 2.000.000 passanten per maand. Doordat wij kunnen variëren in het percentage zichtbaarheid per minuut, het tijdstip en het aantal dagen, bieden wij u maatwerk die het beste past bij uw campagne en budget. Het is dus nu voor iedere onderneming mogelijk om langs de snelweg aan de A28 in Assen te adverteren.


Wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen van Martini Media bv? Neem dan contact op met onze adviseurs Gert Boerema of Marco Boshoven via telefoonnummer 050-314 22 44 of stuurt u een e-mail aan info@martinimedia.nl